fredag 25 augusti 2017


TÄVLA med FINASTE om litteratur.Lucy och Gabe blir hejdlöst förälskade när de möts för första gången, den 11 september 2001. Efter terrorattacken bestämmer de sig båda för att inte kasta bort sina liv. Det som följer är en resa som för dem samman och sliter dem isär om och om igen under åren. När Gabe blir fotograf i Mellanöstern gör Lucy karriär, bildar familj och skapar sig ett liv i New York. Världen utan dig är en roman om kärlek, drömmar, begär, svartsjuka, svek och försoning. Om vad vi är villiga att offra för kärlek och om hur långt vi kan gå för att följa våra drömmar.


Vi har 2 ex till er!

Tävlingen sker i samarbete med

Berätta för oss om vad du skulle vilja läsa om och som du inte har hittat någon bok om än. Eller du kanske har men vill läsa mer om. Vilket ämne, område, vad?

Kommentera med ditt namn i ett inlägg härefter.


Dragning sker den 4/9.


LYCKA TILL!

_________________________


V I N N A R E !

2 vackra bordlampor från Aneta går till

Minna
&
Siri

Mejla era lev adresser inkl mobilnr för paketleverans.

GRATTIS!

______________

Snygg, stor, slitstark (strand) väska!
Himlar ni med ögonen när barnen ringer på och säljer kakburkar? Äckliga, sockriga, läskiga kakor som de stackars ungarna försöker kränga för att få in pengar åt sin idrottsförening. 

Har ni barn som vill tjäna pengar till sin klassresa/sin klubb, be föreningen, läraren kolla in Terry & friends istället! Här hittar man jätteläckra väskor - bland annat. Bra saker till bra priser. Och våga vägra fabrikskakorna.__________________________________Presenttips

50-årskalas/Fars dagspresent/Ge mormor en spa weekend...

Fixa badrock med helt EGEN text:
Vi har den här. Såklart...


_________________


Till salu i Simrishamn.
_________________________


Och så vill vi gärna påminna er om att ALLTID höra av er till oss om ni känner någon hantverkare, egenföretagare, småskalig producent eller bara en helt vanlig vardagshjälte. Vi gillar underdogs, svensktillverkat, småföretagare, alla ni som kämpar där ute och tror på er sak och inte får tillräckligt med uppmärksamhet.

Mejla oss gärna.Många kramar!

7 kommentarer:

 1. Jag gillar allt som har med trädgård att göra, det finns massor men kanske inte så mycket om hur man bygger eget växthus. Eller har jag helt enkelt inte börjat leta. Jag har inte sett någon sådan bok i alla fall.

  Bea

  SvaraRadera
 2. Det kan aldrig bli för många böcker om små husdjur, katter, kaniner osv tycker min dotter. Ulla-Britt F

  SvaraRadera
 3. Skulle gärna läsa om livet på andra planeter.
  Om det finns sådant.

  Nelly

  SvaraRadera
 4. En önskebok vore om de bästa hotellen och varför i detalj, lyckas alltid boka hotell som man blir lite besviken på trots att de har många stjärnor. /Jesper

  SvaraRadera
 5. Jag vill läsa om verkliga händelser och livshistorier.
  Det behövs fler såna böcker av alla olika slag.
  Ha en fin dag
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Svårt att säga något särskilt ämne eller genre jag saknar. Ofta vet man inte om vad man saknar. Men t.ex. skulle jag inom genren romance läsa om äldre kvinna/yngre man lite oftare!
  Hälsar Sara

  SvaraRadera
 7. Jag vill läsa en bok om dykning. Kanske följa två människor på deras dykresa i karibien? Kanske träffar dom på en giftig havsorm, möter en gigantisk muräna eller får hjälpa en delfin som fastnat i någonting. Dom kanske hittar massa skräp som dom plockar upp, hittar en sjunken båt? eller kanske dom gör ett nattdyk och hela havet glittrar av mareld? annanordin@outlook.com

  SvaraRadera

Välkommen med en trevlig kommentar eller en fråga så besvarar vi den så gott vi kan.