torsdag 9 april 2015


Spelar ni golf?

Vi brukar luncha på golfrestauranger sommartid. Alltid trevliga miljöer, oftast väldigt bra mat och lugna, fina och välskötta omgivningar. MEN! Vi har aldrig spelat golf. Funderingarna på att hyra in oss med en instruktör har legat och grott ett tag. 

Det här ser ju onekligen trevligt ut:
Har ni tips?8 kommentarer:

 1. Jag har aldrig spelat golf men har också hört att det ska vara fina restauranger. Kanske borde åka till en golfklubb bara för att äta någon gång ;)

  SvaraRadera
 2. Nix jag spelar inte golf, men jag brukar faktiskt äta på golfklubbar ibland just pg a som du säger att de har bra mat!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Vi landar också för lunch på golfbanor ibland, men spelar inte heller golf:) Den bästa vi varit på än så länge är i Jönåker (mer än jag som tänker på Rutger Jönåker och Björn Skifs:)) Det såg ut som om restaurangen låg i en barack, men oj så god mat vi fick - både förrätt och varmrätt samt kaka till kaffet och de kom ut och serverade till det facila priset av 98:-!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 4. Det är säkert roligt om man får lära sig från grunden. Jag har aldrig spelat och kan inte riktigt se mig själv på en golfbana, men man vet ju aldrig. Pojkvännen (som spelat mycket för några år sedan) har föreslagit att vi ska ge det en chans. Vi får väl se hur det blir med det, hehe!

  SvaraRadera
 5. Jätte fint! Nä jag spelar inte golf haha. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Fick grönt kort kurs i födelsedagspresent för två år sedan... Sa innan att golf det ska jag aldrig spela! Men nu tycker jag det är riktigt kul :)

  PIllan

  SvaraRadera
 7. Ja det kan jag rekommendera , spelar golf för tredje året nu och har "fastnat" för det sedan jag sålde min häst förra våren, det tar ju lite tid och häst och golf tog lite för mycket av den varan...Golf är ju så finurligt då man kan spela ihop på så olika nivåer, sonen och maken spelar också och de är på en heeelt annan nivå men det funkar ändå .Vi har en mkt trevlig restaurang i vår klubb och man blir sällan besviken när man lunchar på andra klubbar heller.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Just Araslövs golf,, har vi nästgårds, jag spelar inte golf, men har varit där och ätit lunch ett par gånger, sååå mysigt och fint är där. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera

Välkommen med en trevlig kommentar eller en fråga så besvarar vi den så gott vi kan.